Visa och Medmerakort i ett och samma skal

Sponsrade länkar

Coop förmedlar även sitt rikskända Medmera i form av ett kreditkort. Kortet erbjuder 54 dagars räntefri kredit och ett kreditbelopp upp till 100 000 kronor.

Sponsrade länkar

Medmera Visa är i vårt tycke ett oförtjänt anonymt kreditkort. Kortet förknippas med en jämförelsevis förmånlig årsränta runt tio procent och med en konkurrenskraftig årsavgift på enbart 95 kronor. För dem som är i behov av ett extrakort gäller en ytterligare årsavgift på 95 kronor för extrakortet. Kortet fungerar hos alla detaljister som accepterar Visa. Övrig karakteristik gällande Visa Medmera:

  • Möjlighet att ta ut kontanter upp till 2000 kronor i samband med köp hos Coop.
  • 0,5 procent av köpesumman i återbäring för alla köp – världen över.
  • En procent extra återbäring för köp genomförda hos Coop.
  • 0,5 procent extra återbäring hos utvalda aktörer (i skrivande stund bl.a. Swebus, Akademibokhandeln, Expert och Apollo). Tänk på att dessa aktörer varierar med tiden.
  • Åldersgräns på 18 år för tillgång till kortet.
  • Möjlighet att både sätta in pengar på förhand eller betala i efterhand.

Anonymt kreditkort

Medmera Visa är jämförelsevis billigt även för personer som inte är stamkunder hos Coop. Den låga räntan och den låga årsavgiften – tillsammans med det höga kreditbeloppet – gör kortet till ett riktigt intressant alternativ för alla kunder som ofta och gärna handlar med kortkrediter. Mot denna bakgrund är Medmera Visa oförtjänt okänt på den svenska kreditmarknaden. För personer med Coop som favoritbutik blir Medmera Visa naturligtvis ännu förmånligare.