Bonuspoäng på alla inköp med Visa från OKQ8

Sponsrade länkar

OKQ8 har utarbetat ett Visakort som är befriat från årsinkomst. Kortet medger rabatt på drivmedel och en kreditgräns på 15 000 eller 30 000 kronor. Räntesatserna pendlar runt 17 procent, vilket får betraktas som genomsnittligt.

Sponsrade länkar

OKQ8 är ett i raden av bensinbolag som utfärdar kreditkort till sina kunder. Kortet medger bland annat rabatt på drivmedel som köps på OKQ8:s stationer. På bemannade stationer uppgår rabatten till 15 öre per liter, med an motsvarande rabatt på obemannade stationer i skrivande stund uppgår till 5 öre. OKQ8 är oss veterligen det enda bensinbolag som ger drivmedelrabatt även på obemannade stationer.

Övriga villkor och erbjudanden

Den som handlar med kortet utanför OKQ8 får en procents återbäring på alla köp. På köp på bensinstationerna blir återbäringen väsentligt högre. Återbäringsnivån uppdateras en gång per år, vanligen i mars eller april. Köp hos konkurrerande bensinbolag medger däremot aldrig någon återbäring. I övrigt ingår följande:

  • Reseförsäkring på resor som betalats till minst 75 procent med kortet. Som resenär får man maximalt vistas i utlandet 60 dagar i följd.
  • Gratis extrakort.
  • Sparränta på belopp upp till 50 000 kronor på det konto som är kopplat till kortet.
  • Möjlighet att ansöka om kortet online.
  • Smidig inloggning på bensinbolagets hemsida. Via inloggningen får man bland annat tillgång till saldo, bonuspoäng och den aktuella summan av de ackumulerade drivmedelsrabatterna.

Bensinbolaget OKQ8 erbjuder i vårt tycke ett konkurrenskraftigt kreditkort med höga kreditgränser och genomsnittliga räntor (ifall övriga kreditkort från de stora bensinbolagen får fungera som referens).