Begränsat antal erbjudanden om snabblån på 1000 kronor

Sponsrade länkar

Den som behöver låna en 1000-lapp har en rik flora av kreditgivare att sovra bland. Villkor och räntor varierar något; utgå i regel från att tusenkronorslånet inte ska kosta mer än ett par hundralappar.

Sponsrade länkar

Oavsett om man väljer SMS- eller onlinebaserade ansökningsmetoder bör ett tusenkronorslån inte kosta mer än ett par hundralappar med alla avgifter inkluderade. Den som har betalningsanmärkningar kan räkna med ett kostnadspåslag på någon 50-lapp, men inte ett öre mera. Generellt gäller att snabblån via SMS kostar lite mer än motsvarande snabbkredit från en onlinebaserad kreditaktör. Detta med anledning av att olika SMS-avgifter till långivaren och telefonoperatören tillkommer i fråga om den förstnämnda kredittypen.

Övriga villkor för snabblån på 1000 kronor

I övrigt brukar långivaren utkräva en minimal taxerad inkomst för snabblån på 1000 kronor. Den som har en årsinkomst på blotta 20 000 kronor kan räkna med bifall på sin låneansökan. Tänk dock på att kraven på årsinkomst blir mer påfallande ju högre kreditbelopp ansökan avser. För ett snabblån på 5000 kronor kan inkomstkravet t.ex. uppgå till 100 000 kronor brutto. Vad gäller åldersgränsen är det inte heller självklart att den är anpassad till den allmänna myndighetsåldern. Med anledning av problem med unga låntagare, har många kreditgivare valt att höja sina åldersgränser till 19 eller 20 år.

Svenskt personnummer – ett krav även för små snabblån

Tänk dessutom på att man bör ha ett registrerat svenskt telefonnummer om man ansöker om snabblån via SMS. Ett svenskt personnummer är likaledes ett absolut krav, liksom en adress i Sverige.