GE Money Bank tillhandahåller särskilt intressanta alternativ inom blancolån och billån

Sponsrade länkar

GE Money Bank förmedlar blancolån och billån utan säkerhet. Fördelen med banken är att den som söker får besked inom några minuter.

Sponsrade länkar

En av få seriösa förmedlare av snabba kreditbesked heter GE Money Bank. Kreditgivaren – vars krediter söks enkelt online – erbjuder blancolån omfattande belopp upp till 350 000 kronor. Räntan bestäms individuellt och räntesatserna för blancolånet pendlar för närvarande mellan fem och 15 procent. Det stora spannet förklaras av att räntan sätts individuellt. Privatpersoner, som kan åberopa en medsökande, får minst en procent ränterabatt. En av fördelarna med nämnda blancolån är att kreditgivaren lämnar två veckors fri ångerrätt till låntagare som skulle visa sig missnöjda i efterhand. Lånet är inte förbundet med vare sig aviavgifter eller uppläggningskostnader, men väl med en sedvanlig kreditprövning.

Flexibelt billån

GE Money Bank är en aktör som förmedlar den typ av billån för vilka bilen inte behöver åberopas som säkerhet. Räntorna är ändå högst marknadsmässiga och den som ansöker om lånet får besked i princip omgående. Lånet är förbundet med en kostnadsfri ångerrätt på 30 dagar; detta för att man som låntagare ska slippa räntekostnader ifall man inte hittar en bil som når upp till ens förväntningar. Fördelen med billånet från GE Money Bank är att man kan finansiera ett bilköp helt utan kontantinsats.

Betalningsanmärkningar godtas inte

Såväl sökande som eventuella medsökande måste vara fria från betalningsanmärkningar för att få tillträde till blancolånen från GE Money Bank. Likaså har banken vissa minimikrav på årsinkomst – i skrivande stund måste man tjäna 110 000 kronor om året för att få tillträde till lånen.